Home / Cocoa Butter - Soft 190g
The recipes (30)
Ottenuto dalla pressatura delle fave di cacao. Il burro di cacao Panela® dal
sapore delicato, grazie ad una lavorazione che ne equilibra i profumi e le
note di cacao e cioccolato, è indicato per la preparazione di dolci da forno,
creme, cioccolato e per tutti gli usi caratteristici.
Per l’utilizzo, occorre sciogliere il burro di cacao a bagno maria a circa
33°/35°C prima di unirlo agli altri ingredienti.
Pratico da usare.
Per Vegani
Related Searchs:
Related Products....
Perfect balancing of cacao beans and Panela whose aroma enhances the cacao taste prole at the highest levels
Just 2 ingredients
Vega...
Spreadable Golden Milk for Yoga lovers and many others...
Velvety texture, sweet, rich taste...this is the feeling of your taste buds ...
A sip of Asia
The Asian stock paste where salt is the last ingredient and not the first instead. Ready to use seasoned paste with a ri...
A candy of Golden Milk: yummy freshness with hints of chocolate!
Small fragments of Cacoa Beans covered with the vitality of the Golde...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots