Home / Cocoa Butter - Soft 190g
The recipes (30)
Ottenuto dalla pressatura delle fave di cacao. Il burro di cacao Panela® dal
sapore delicato, grazie ad una lavorazione che ne equilibra i profumi e le
note di cacao e cioccolato, è indicato per la preparazione di dolci da forno,
creme, cioccolato e per tutti gli usi caratteristici.
Per l’utilizzo, occorre sciogliere il burro di cacao a bagno maria a circa
33°/35°C prima di unirlo agli altri ingredienti.
Pratico da usare.
Per Vegani
Related Searchs:
Related Products....
Bold, coarse and crunchy with the full strenght of cacao beans 90%: primordial intensity!
Just 2 ingredients
Vegan...
Cacao benas, Piedmont hazelnut and Panela... what else? Hazelnut and cacao beans crushed together with Panela that deliver an incredibl...
Golden Milk for breakfast...shining milk!
From the combination of seeds, nuts, flakes and fruits with the Golden Block fragments, it c...
Golden Milk snack: A blast of crunchy vitality
The inspired combination of seeds and nuts with the shining Golden Yooga Block, sparks...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots