Home / Cocoa Butter - Soft 190g
Organic Pioneers

Tradition, Taste, Well-being.

Ottenuto dalla pressatura delle fave di cacao. Il burro di cacao Panela® dal
sapore delicato, grazie ad una lavorazione che ne equilibra i profumi e le
note di cacao e cioccolato, è indicato per la preparazione di dolci da forno,
creme, cioccolato e per tutti gli usi caratteristici.
Per l’utilizzo, occorre sciogliere il burro di cacao a bagno maria a circa
33°/35°C prima di unirlo agli altri ingredienti.
Pratico da usare.

Per Vegani

Related Searchs:
Related Products....
Primero 90%
Bold, coarse and crunchy with the full strenght of cacao beans 90%: primordial intensity! Just 2 ingredients Vegan...
Primero 20% Piedmont Hazelnut
Cacao benas, Piedmont hazelnut and Panela... what else? Hazelnut and cacao beans crushed together with Panela that deliver an incredibl...
Golden Yooga Granola - Crunchy 315g
Golden Milk for breakfast...shining milk! From the combination of seeds, nuts, flakes and fruits with the Golden Block fragments, it c...
Golden Yooga bar: Granola 39g (3 Units)
Golden Milk snack: A blast of crunchy vitality The inspired combination of seeds and nuts with the shining Golden Yooga Block, sparks...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots