Home / The Feedback from the experts

SUGGESTIONS
White flour is a "poison" - Dott.Berrino replies to dott. Krough
Author: Dott. Franco Berrino sul Fatto Alimentare del 24/11/2016
...
Read
Focus on the Vegan and the Vegetarian diets
Author: Dott.ssa Annalisa Caravaggi
An overview on the main effects and tips...
display
Allergy and Intolerance to Cereals
Author: Dott.ssa Annalisa Caravaggi
...
display
Quinoa and Amaranth: the pseudocereals to (re)discover
Author: Carla Favaro - Corriere della Sera
The reason? First of all the high nutritional value and then the absence of gluten, which makes these pseudocereals interesting for those who must follow a gluten free diet. These pseudocereals (available in most of the supermarkets and in the organic shops), not only have a higher protein quantity and quality  in comparison with some cereals, but also they contain more fiber, more minerals a...
display
A Sack...so Special!
Author: Redazione Panela
Con un sacco di tessuto naturale...è meglio che sfusa La pasta non è tutta uguale e ormai ce ne siamo resi conto quasi tutti: anche se riconoscerne la qualità non è cosi facile, ammettiamolo pure. Il segreto è nascosto nella materia prima utilizzata e di come questa possa essere trattata e conservata. Un ruolo non secondario per proteggerla, custodirla e garant...
Read
Does wheat make us fat and sick?
Author: Brouns, Van Buul, Shewry - Maastricht University - Journal of Cereal Science
...
display
Triticum Monococcum: Implication for celiac disease
Author: Gianfrani ar Al. Istituto di Scienze alimentari CNR Avellino, Università Federico II Napoli, CRSA Roma
...
display
Triticum Monococcum: the secret for the prevention of celiac disease hinges on the past
Author: Giulia Bottaro per Il Fatto Alimentare
...
display
How to rediscover Ancient Grains...
Author: Redazione Dimagrire - Riza
...
display
The Mystery of the twice cooked over pastas
Author: Roberto La Pira per Il Fatto Alimentare
...
display
Whole flour: how can you identify the true one?
Author: Green Me scritto da Francesca Biagioli
...
Read
Back to the old millstones...
Author: Giulia Crepaldi per Il Fatto Alimentare
Click on the link: http://www.ilfattoalimentare.it/macine-a-pietra-farina.html...
Read
Ancient Grains: the debate follws on
Author: Redazione Il Fatto Alimentare
...
Read


You could be interested in...

Golden Yooga Asian Broth 190g
A sip of Asia The Asian stock paste where salt is the last ingredient and not the first instead. Ready to use seasoned paste with a ri...
Cocoa Butter - Soft 190g
Ottenuto dalla pressatura delle fave di cacao. Il burro di cacao Panela® dalsapore delicato, grazie ad una lavorazione che ne equil...
Icing cane sugar 100g
Organic Icing cane sugar....
Panela Sweet Molasses 500g
All the properties of Panela in a liquid form!In addition to the sugars, it contains the valuable nutrients of pure molasses, with a mu...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots