Home / Recipe Book /

Fettuccine di Farro Molto Arrabbiate
Author: Panela


Ingredienti: 180 Fettuccine di Farro integrale macinato a pietra Panelita, 2 spicchi di aglio,10 pomodorini, Parmigiano Reggiano grattuggiato, 2-3 Peperoncini interi, Olio xtra vergine di oliva. Dosi per 2 persone

Procedimento: cuocere la pasta al dente. Nel frattempo in una padella antiaderente soffriggere leggermtnete l'aglio con il peperoncino. Spegnere il fuoco ed aggiungere i pomodorini tagliati a quarti. Scolare la pasta e saltare in padella per 1-2 minuti. Spegnere il fuoco, aggiungere il parmigiano e mescolare.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Avena Cream Golden Yooga spead Gluten Free 200g
It tastes good, it tastes - cookie-like! - Delicious oat cream to spread. The First and the Only! This Oat Butter - Organic Dairy Fre...
Gomasio 120g
Toasted and chopped Sesame and Salt. It's basic but it can make the difference in your salads, vegetables and cold plates....
Soup with Risone, savoy and black cabbage 170g
PREPARATION AND COOKING: Bring about 500 ml of water to a boil then pour in the entire contents of the bag and cook over low heat for a...
Pasta and lentils Gluten Free 140g
Pasta and lentils. Yummy and Quick. Gluten free PREPARATION AND COOKING: Bring about 450 ml of water to a boil then pour in the entire...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots