Home / Recipe Book /
Omelette baveuse alle 5 Alghe
Ingredienti: 4 Uova, burro, 5 g Insalata 5 Alghe, Parmigiano Reggiano grattuggiato. Dosi per 2 persone
Procedimento: Rompere le uova e mescelare in una ciotola i bianchi con i rossi, le Alghe ed il parmigiano. Regolare di sale e pepe.
Sciogliere il burro in una padella antiaderente e versare il composto. Cuocere finchè la parte superiore risulta ancora baveuse e risvoltare aiutandosi con delle palette pe dare la classica forma a mezzaluna.
Servire con insalata di stagione.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
The Atlantic Carragheen Seaweed (Chondrus crispus), is an organic and wild red seaweed that grows in the temperate waters of the Atlant...
It tastes good, it tastes - cookie-like! -
Delicious oat cream to spread. The First and the Only!
This Oat Butter - Organic Dairy Fre...
All the properties of Panela in a liquid form!In addition to the sugars, it contains the valuable nutrients of pure molasses, with a mu...
Tasty mix for vegetable and protein meatballs/burgers: based on green lentils and borlotti beans, previously soaked, for better assimil...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots