Home / Recipe Book /
Omelette baveuse alle 5 Alghe
Ingredienti: 4 Uova, burro, 5 g Insalata 5 Alghe, Parmigiano Reggiano grattuggiato. Dosi per 2 persone
Procedimento: Rompere le uova e mescelare in una ciotola i bianchi con i rossi, le Alghe ed il parmigiano. Regolare di sale e pepe.
Sciogliere il burro in una padella antiaderente e versare il composto. Cuocere finchè la parte superiore risulta ancora baveuse e risvoltare aiutandosi con delle palette pe dare la classica forma a mezzaluna.
Servire con insalata di stagione.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Explosion of energy for those who love each other!
Delicious sweet peanut-based snack. A recharge of energy for body and mind, as well...
A candy of Golden Milk: yummy freshness with hints of chocolate!
Small fragments of Cacoa Beans covered with the vitality of the Golde...
A sip of Asia
The Asian stock paste where salt is the last ingredient and not the first instead. Ready to use seasoned paste with a ri...
Sesame, Wild Irish seaweeds and Salt: Toasted and chopped.
The unique aroma along with the unparalled wholesome elments that Wild Seaw...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots