Home / Recipe Book /

Pasta e Quinoa Cremosa con Alghe e Curcuma
Author: Panela


Ingredienti: 1 Cremosa Pasta & Quinoa Panelita, 1/4 Bicchiere di vino bianco secco, 1/2 Carota, 1/2 Cipolla e Sedano (tagliati grossolanamente), 1 cucchiaino di curcuma, Mix 5 Alghe Panelita. Dosi per 3 persone

Procedimento: Preparare il soffritto e seguire le istruzioni riportate sulla confezione della Cremosa Pasta e Legumi. Una volta versata la Crema nella pentola, sfumare con il vino e far evaporare, dopodichè aggiungere l'Acqua residua. Terminare la cottura e dopo aver aggiunto la pasta mettere la Curcuma.  Finalizzare il piatto con Olio extravergine di Oliva e con una spolverata del Mix 5 Alghe Panelita.

Tempi di preparazione: 20 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Golden Yooga Candy - sweet dragée 30g
A candy of Golden Milk: always in your pockets! Small fragments of ginger root covered with the vitality of the Golden Milk. Fres...
Easy-to-Use Seaweeds: For Soups
The perfect solution to enrich soups, steamed cereals or vegetables and tofu. Easy-to-use 40g dispenser filled with chopped Atlantic d...
Panela The Original 500gr
Panela The Original, 100% Cane Juice Poured into Blocks: SIMPLY SUBLIME+ Taste: Panela offers rich aromatic nuances with notes of ...
Atlantic Carragheen 50g
The Atlantic Carragheen Seaweed (Chondrus crispus), is an organic and wild red seaweed that grows in the temperate waters of the Atlant...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots