Home / Recipe Book /
Pasta e Quinoa Cremosa con Alghe e Curcuma
Ingredienti: 1 Cremosa Pasta & Quinoa Panelita, 1/4 Bicchiere di vino bianco secco, 1/2 Carota, 1/2 Cipolla e Sedano (tagliati grossolanamente), 1 cucchiaino di curcuma, Mix 5 Alghe Panelita. Dosi per 3 persone
Procedimento: Preparare il soffritto e seguire le istruzioni riportate sulla confezione della Cremosa Pasta e Legumi. Una volta versata la Crema nella pentola, sfumare con il vino e far evaporare, dopodichè aggiungere l'Acqua residua. Terminare la cottura e dopo aver aggiunto la pasta mettere la Curcuma. Finalizzare il piatto con Olio extravergine di Oliva e con una spolverata del Mix 5 Alghe Panelita.
Tempi di preparazione: 20 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Practical granulated Gulamerah lumps to be dissolved in cold or hot drinks, also to be enjoyed as candies after-lunch. Only the finest ...
Perfect balancing of cacao beans and Panela whose aroma enhances the cacao taste prole at the highest levels
Just 2 ingredients
Vega...
The Atlantic Kombu Seaweed (Laminaria digitata) is an organic and wild seaweed that belongs to the family of the brown algae and grows ...
A bar of Golden Milk...inspired energy!
INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness!
Velv...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots