Home / Recipe Book /

Pasta e Quinoa Cremosa con Alghe e Curcuma
Author: Panela


Ingredienti: 1 Cremosa Pasta & Quinoa Panelita, 1/4 Bicchiere di vino bianco secco, 1/2 Carota, 1/2 Cipolla e Sedano (tagliati grossolanamente), 1 cucchiaino di curcuma, Mix 5 Alghe Panelita. Dosi per 3 persone

Procedimento: Preparare il soffritto e seguire le istruzioni riportate sulla confezione della Cremosa Pasta e Legumi. Una volta versata la Crema nella pentola, sfumare con il vino e far evaporare, dopodichè aggiungere l'Acqua residua. Terminare la cottura e dopo aver aggiunto la pasta mettere la Curcuma.  Finalizzare il piatto con Olio extravergine di Oliva e con una spolverata del Mix 5 Alghe Panelita.

Tempi di preparazione: 20 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Gulamerah Cubes 175g
Practical granulated Gulamerah lumps to be dissolved in cold or hot drinks, also to be enjoyed as candies after-lunch. Only the finest ...
Primero 70%
Perfect balancing of cacao beans and Panela whose aroma enhances the cacao taste prole at the highest levels Just 2 ingredients Vega...
Atlantic Kombu 50g
The Atlantic Kombu Seaweed (Laminaria digitata) is an organic and wild seaweed that belongs to the family of the brown algae and grows ...
Golden Yooga Block Inspiration - sweet bar 50g
A bar of Golden Milk...inspired energy! INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness! Velv...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots