Home / Recipe Book /

Carpaccio di Ananas con Gulamerah (e Gelato)
Author: Mangiare Bene www.mangiarebene.com


Ingredienti per 4-6 persone: 1 ananas, Gulamerah di Bali, Gelato di crema

Procedimento: tagliare a fette sottili l'ananas (se si dispone di un'affettatrice è più semplice) e disporlo su un piatto di portata abbastanza ampio, creando uno strato sottile di ananas. Nel centro del piatto disporre il gelato di crema a forma di piramide, irregolare o con palle di gelato,  come se fosse una piccola "montagna". Cospargere il tutto con abbondante Gualmerah e gustare.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Avena Cream Golden Yooga spead Gluten Free 200g
It tastes good, it tastes - cookie-like! - Delicious oat cream to spread. The First and the Only! This Oat Butter - Organic Dairy Fre...
Panela The Original Shredded Block 120g - Sugar bowl
Easy to use glass sugar bowl. Get inspired by its aroma anytime you open it! It is the best way to enjoy the taste of the sugar blocks...
Virgin Coconut Oil 18ml with Display (16 units)
Organic Virgin Coconut Oil, cold-pressed from the pulp of young coconuts, harvested by hand. The vivid white color (crystal clear when ...
Cocoa Nibs 110g
Cocoa nibs are small pieces of crushed and roasted cacao beans or simply "chocolate" in its purest form with a unique taste and a crunc...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots