Home / Recipe Book

Fusilli di Farro e ortica con broccoletti e speck
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita 75 gr di speck in una sola fetta 200 gr di cimette di broccoletti 1 cipolla 1 spicchio d’aglio 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro 1/2 bicchiere di acqua calda olio extra vergine di oliva    Procedimento...
Read


You could be interested in...

Organic white cane sugar 25 Kg
Organic steam-bleached white cane sugar in crystals....
Oat flakes (Jumbo) Gluten Free 400g
Organic gluten free oat flakes...
Risottone with Asparagous Gluten Free 140g
Risottone with Asparagous. Gluten free. Organic.  PREPARATION: bring approximately 500 ml of water to the boil. Pour the contents...
Green Lentils Gluten Free
Organic Green lentils gluten free are ideal for making soups, stews, and purees. Try them braised for a truly delicious side dish!Prepa...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots