Home / Recipe Book

Caserecce vegetariane di mare
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita  - ricetta per 2 persone Procedimento: Scaldare i...
Read
Panelita Dicoccum Emmer/Nettle with pickled tuna and cherry tomatoes
Author: @salva_eatcookelovis
...
Read
Fusilli di Farro e ortica con broccoletti e speck
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita 75 gr di speck in una sola fetta 200 gr di cimette di broccoletti 1 cipolla 1 spicchio d’aglio 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro 1/2 bicchiere di acqua calda olio extra vergine di oliva    Procedimento...
Read


You could be interested in...

Cannellini Beans Gluten Free 500g
Cannellini beans, with their typical white color and delicate flavour, are ideal for cooking tasty first courses, soups and velout&eacu...
Golden Yooga Block Inspiration - sweet bar 50g
A bar of Golden Milk...inspired energy! INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness! Velv...
Atlantic Kombu 50g
The Atlantic Kombu Seaweed (Laminaria digitata) is an organic and wild seaweed that belongs to the family of the brown algae and grows ...
Blackstrap Molasses 500g
The pure organic molasses obtained by processing and centrifuging the juice of the sugar cane. Source of minerals and nutrients with a ...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots