Home / Recipe Book
Author: Panela
Ingredienti: 1 Cremosa Pasta & Fagioli Panelita, 50 g di Speck, Scalogno, Pepe. Dosi per 3 persone
Procedimento: Preparare il soffritto e seguire le istruzioni riportate sulla confezione della Cremosa Pasta e Legumi. Tagliare a dadini lo speck e aggiungerlo al momento in cui si prepar...
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti: 1 Confezione di Cremosa Pasta & Fagioli Panelita, 1 Panetto di Tofu, 10g Insalata di Mare 5 Alghe Panelita, Olio extra vergine di oliva qb, Olio per friggere qb, 1 Spicchio di aglio, 1 Rametto di Timo, Sale e Pepe . Dosi per 3 persone.
Procedimento: Preparare la crem...
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
The Atlantic Carragheen Seaweed (Chondrus crispus), is an organic and wild red seaweed that grows in the temperate waters of the Atlant...
The perfect solution to enrich soups, steamed cereals or vegetables and tofu.
Easy-to-use 40g dispenser filled with chopped Atlantic d...
Practical granulated Gulamerah lumps to be dissolved in cold or hot drinks, also to be enjoyed as candies after-lunch. Only the finest ...
A bar of Golden Milk...inspired energy!
HARMONY: with turmeric. ginger and lemon zest.
Velvety texture, mellow taste with spicy hints...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots