Home / Recipe Book

Fusilli di Farro e ortica con broccoletti e speck
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita 75 gr di speck in una sola fetta 200 gr di cimette di broccoletti 1 cipolla 1 spicchio d’aglio 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro 1/2 bicchiere di acqua calda olio extra vergine di oliva    Procedimento...
Read


You could be interested in...

Organic white cane sugar 500g
Organic steam-bleached white cane sugar in crystals....
Organic brown cane sugar 25 Kg
Organic brown cane sugar with slightly amber colour....
Green Lentils Gluten Free
Organic Green lentils gluten free are ideal for making soups, stews, and purees. Try them braised for a truly delicious side dish!Prepa...
Oat flakes (Jumbo) Gluten Free 400g
Organic gluten free oat flakes...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots