Home / Recipe Book

Caserecce vegetariane di mare
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita  - ricetta per 2 persone Procedimento: Scaldare i...
Read
Ricciarelle di Khorasan Integrale con Pomodoro fresco e Pesto di rucola
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 250 g di Ricciarelle Khorasan 150 g pomodorini 2 mazzetti di rucola 1 spicchio d'aglio olio extravergine d'oliva sale grosso Procedimento Lavare bene e asciugare la rucola con una centrifuga per insalata. Tagliare a cubettini il pomodoro e sminuzzare grossolanament...
Read
Author: @patrizia_manca (IG) The Vegan Affair (FB)
...
Read


You could be interested in...

Chickpeas Gluten Free 500g
Chickpeas are a complete food, as well as one of the most versatile and useful legumes in the kitchen. They are ideal for preparing tas...
Golden Yooga Paste for Golden Milk 220g
In one jar all you need for the preparation of the Golden Milk! Turmeric, Virgin Coconut Oil, Whole Coconut sugar, Ginger and a pinch ...
Pasta and beans Gluten Free 140g
Pasta and bean. Yummy and Quick. Gluten free PREPARATION AND COOKING: Bring about 450 ml of water to a boil then pour in the entire co...
Crunchy Oat and Buckwheat Gluten Free 270g
Mixture of oat flakes and puffed buckwheat for breakfast. Crunchy organic gluten free granola (total sugars 7.5%)...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots